Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 433

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 433

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Collection Ruesch

Amexxi biedt de exclusieve ringen van Collection Ruesch

Bent u op zoek naar exclusieve ringen tegen een betaalbare prijs? U bent bij Amexxi aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk de ringen aan van Collection Ruesch, een Oostenrijks familiebedrijf met meer dan 120 jaar ervaring in het maken van prachtige ringen van hoogwaardig materiaal. Collection Ruesch werd in 1881 gesticht door de gebroeders Nowotny en werd nog geen honderd jaar later de grootste producent van goud -en zilver artikelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf specialiseerde zich in trouwringen en wordt gezien als marktleider in dat vakgebied. U bent bij uw zoektocht naar dé ring daarom in goede handen bij Amexxi en Collection Ruesch. Door de jarenlange ervaring van Collection Ruesch en de kwaliteit en garantie die zij bieden gecombineerd met de expertise en moderne service van Amexxi vindt u de exclusieve trouwringen die net zo speciaal zijn als uw trouwdag.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast gouden en palladium ringen biedt Amexxi ook: zilveren ringen, stalen ringen, titanium ringen en platina ringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de gouden ringen van Amexxi of de ringen van andere edelmetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op (053) 7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.