Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 162

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 162

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Geel Goud

Vindt online uw geelgouden ring bij Amexxi

Een ring viert vaak een belangrijk moment in uw leven: een verloving, een trouwdag of een jubileum. Het sieraad dat het vaakst wordt gekozen om een symbolisch moment mee te herinneren is een geelgouden ring. Bij Amexxi krijgt u een unieke ring, één die zorgvuldig met de hand is vervaardigd. Zo krijgt u altijd een sieraad dat even speciaal is als het moment dat u ermee wilt vieren. U heeft bij ons keus uit een groot assortiment van kwalitatieve ringen tegen scherpe prijzen. Bovendien staat een Amexxi-ring garant voor een uitzonderlijk hoge klasse. Onze ringen zijn verkrijgbaar in 10, 12 en 18-karaats goud. Bovendien krijgt u bij de aankoop een certificaat van echtheid, zo weet u zeker dat u een ring van hoogwaardige kwaliteit aanschaft. Bij een sieraad voor een speciaal moment is het belangrijk om te weten wat het waard is, maar in geen enkel ander geval is dat van zo’n groot belang als bij een trouwdag. Het is geen toeval dat de meeste koppels kiezen voor een geelgouden trouwring. Een bijzondere gebeurtenis als een trouwdag verdient immers het kostbaarste edelmetaal. Amexxi levert kwaliteit, garantie én wij begeleiden u bij uw aankoop van trouwringen. Dit alles vanuit de comfort van uw eigen woning, u kunt uw ringen namelijk online bestellen.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast gouden en palladium ringen biedt Amexxi ook: zilveren ringen, stalen ringen, titanium ringen en platina ringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de gouden ringen van Amexxi of de ringen van andere edelmetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op (053) 7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.