Gouden Ringen Almelo

Amexxi Trouwringenstudio in Enschede heeft een breed assortiment trouw en verlovingsringen van bekende merken. De trouwringencollectie van Amexxi is te verkrijgen in Goud, Zilver, Titanium, Platina en Staal en worden met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in verschillende designs. Zo heeft u ruime keus uit klassiek, modern en modieus. Door onze speciale vervaardigingswijze en uw persoonlijke keuze zijn uw trouwringen uniek. U kunt daardoor altijd aan uw speciale dag terugdenken met de trouwringen die de enige zijn in hun soort.


Scherp geprijsd en Certificaat van Echtheid!

In ons uitgebreide assortiment vindt u ringen tegen scherpe prijzen. In uw zoektocht naar ringen bent u bij Trouwringenstudio Amexxi verzekerd van scherp geprijsde ringen. Na de aankoop krijgt u bovendien een certificaat van echtheid. Dit document garandeert de waarde van uw sieraad.


Bestel Online!

Amexxi levert kwaliteit, garantie én wij begeleiden u bij uw aankoop van trouwringen. Dit alles vanuit de comfort van uw eigen woning, u kunt uw ringen namelijk online bestellen in onze webshop.


U kunt ons bezoeken in Enschede!

Bij Trouwringenstudio Amexxi kunt u in een stijlvolle omgeving geadviseerd worden door onze deskundige medewerkers. In ons pand aan de Kuipersdijk in Enschede kunt u terecht voor al uw vragen en advies bij de zoektocht naar uw ring, met en zonder afspraak!


Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de trouwringen van Amexxi of de ringen van andere edelmetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op 053-7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Amexxi
Trouwringenstudio

v.a.
€ 448,-
Bi Color
v.a.
€ 501,-
Wit Goud
v.a.
€ 884,-
Rood Goud
v.a.
€ 425,-
Geel Goud
v.a.
€ 501,-
Palladium Ringen
v.a.
€ 501,-
Platina Ringen
v.a.
€ 104,-
Zilveren Ringen