Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 58

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Platina Ringen

Kostbare platina ringen voor elke gelegenheid

Een speciale gelegenheid verdient een kostbare ring. Daarom biedt Amexxi platina ringen. Platina is namelijk het meest begeerlijke edelmetaal. Zo is het kostbaarder en zeldzamer dan goud. De platina ringen zijn tevens gemaakt van puur wit en hard materiaal. De stof staat daarom bekend als de duurzaamste, zuiverste en zeldzaamste ter wereld. Zo zijn platina ringen duurzamer dan bijvoorbeeld witgoud. Platina ringen zijn tevens antiallergisch. De ringen zijn daarom geschikt voor mensen met allergische reacties tegen bepaalde stoffen. Ook voor de mooiste dag van uw leven kunt u voor een platina ring kiezen. Het oersterke metaal is uitermate geschikt voor het vervaardigen van de mooiste trouwringen. De ringen worden bovendien met de hand gemaakt, daardoor is elke Amexxi-ring een unieke ring. Een ring die uw unieke band symboliseert. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment van platina ringen. Amexxi biedt de ringen bovendien aan tegen de scherpste prijzen. Als klant ontvangt u ook een certificaat van echtheid. Op dit document kunt u daardoor altijd terugzien wat uw platina ringen waard zijn.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast Gouden ringen en platina ringen biedt Amexxi ook: Zilveren ringen, Stalen ringen, Witgouden ringen, Vriendschapsringen, verlovingsringen , Titanium ringen en Palladium ringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de gouden ringen van Amexxi of de ringen van andere edelemetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op (053) 7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.