Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stalen Ringen

Een unieke stalen ringen voor elke gelegenheid

Bij de zoektocht naar de ideale ring is er steeds meer vraag naar alternatieve metalen zoals edelstaal. Het is nog een goed bewaard geheim, maar edelstalen ringen zijn verrassend mooi en van een hoogwaardige kwaliteit. Een ring van staal is echter veel meer dan alleen een modieus statement. Een belangrijk voordeel is namelijk dat de ring perfect gepolijst kan worden, waardoor het sieraad optimaal glimt. Een sieraad van edelsteen metaal krast tevens minder door de hardheid van het metaal. Bij Amexxi vindt u een uitgebreid assortiment van stalen ringen. Bovendien krijgt u de edelstalen sieraden tegen de scherpste prijzen. Kijk voor een overzicht op de pagina Goedkope trouwringen. Amexxi rijkt ook een certificaat van echtheid uit na de aankoop. Zo weet u precies wat uw sieraden waard zijn. De ringen worden bovendien op maat gemaakt en bestaan uit handwerk, elke stalen Amexxi ring is daarom een unieke ring.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast Gouden ringen en Palladium ringen biedt Amexxi ook: Zilveren ringen, Stalen ringen, Titanium ringen en Platina ringen.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over de stalen ringen van Amexxi of de ringen van andere edelemetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 9 tot 17 uur op 053-7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.