Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

Artikelen 1 tot 9 van totaal 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Titanium Ringen

Vier een bijzonder moment met titanium ringen

Een unieke gelegenheid verdient een unieke ring. Met titanium ringen bent u daarvan verzekerd. De titanium ringen van Amexxi hebben bijzondere eigenschappen en dat begint al met de kleur. Titanium bezit namelijk een karakteristieke zilvergrijs-witte kleur. De titanium sieraden zijn bovendien harder dan gouden ringen en even sterk als stalen ringen. De vorm is daardoor erg vast, terwijl de ring ongelooflijk licht is. Het titanium sieraad is bovendien zeer krasbestendig. Zo verslijten titanium ringen minder snel dan bijvoorbeeld nikkelhoudend Witgouden ringen. Deze eigenschappen in combinatie met de allergie-bestendige stof die titanium is, maakt de ringen ideaal voor bijvoorbeeld trouwringen voor mensen met een gevoelige huid. Zoals u van Amexxi gewend bent, zijn ook de titanium ringen met de hand gemaakt. Uw sieraad is daardoor altijd uniek. In ons uitgebreide assortiment vindt u titanium ringen tegen de scherpste prijzen. Bovendien krijgt u na de aankoop een certificaat van echtheid.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast Gouden ringen en Palladium ringen biedt Amexxi ook: Zilveren ringen, Stalen ringen, Witgouden ringen en Platina ringen.Tevens hebben we de goedkoopste ringen gecategoriseerd op de pagina Goedkope trouwringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de Titanium ringen van Amexxi of de ringen van andere edelemetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 9 tot 17 uur op 053-7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.