v.a.
€ 448,-
Bi Color
v.a.
€ 501,-
Wit Goud
v.a.
€ 884,-
Rood Goud
v.a.
€ 425,-
Geel Goud
v.a.
€ 501,-
Palladium Ringen
v.a.
€ 501,-
Platina Ringen
v.a.
€ 104,-
Zilveren Ringen

Trouwringen

De mooiste en voordeligste trouwringen vindt u bij Amexxi

Als bruidspaar bent u op zoek naar dé ring, de ring die net zo bijzonder is als de dag waarop u uw partner eeuwige trouw belooft. Zo’n gelegenheid verdient natuurlijk een ring die even speciaal is als uw trouwdag. Amexxi biedt daarom met de hand gemaakte trouwringen met een ruime keus aan edelmetalen. Zo kunt u kiezen uit: Gouden ringen, Zilveren ringen, Platina ringen, Titanium ringen, Palladium ringen, Stalen ringen en Goedkope trouwringen. Bovendien zijn de trouwringen verkrijgbaar in verschillende designs. U krijgt ruime keus uit een klassiek, modern en modieus design. Met onze vervaardigingswijze en uw keuze bent u ervan verzekerd dat uw trouwringen uniek zijn. Na de aankoop krijgt u bovendien een certificaat van echtheid. Dit document garandeert de waarde van uw sieraad. Amexxi zorgt er kortom voor dat u aan uw speciale dag terug kunt denken met een trouwring die de enige is in zijn soort.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast gouden en palladium ringen biedt Amexxi ook: zilveren ringen, stalen ringen, titanium ringen en platina ringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de gouden ringen van Amexxi of de ringen van andere edelemetalen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op (053) 7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.