Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

1 Artikel(en)

Positie
Stel een Aflopende Directie in

Rooster Lijst

9 per pagina

1 Artikel(en)

Zilveren Ringen

Ontdek de hoogwaardige zilveren ringen van Amexxi

Zilveren ringen zijn al jaren populair. Dat is niet voor niets, zilver is namelijk een schitterend edelmetaal. Amexxi heeft daarom een uitgebreid assortiment van zilveren ringen. De zilveren sieraden zijn uitstekend om een gelegenheid of een bijzonder moment mee te vieren. Daarom bieden wij een grote collectie van hoogwaardige zilveren ringen. Zo vindt u in ons uitgebreide assortiment zowel stijlvolle als trendy en klassieke zilveren ringen. Bij Amexxi krijgt u bovendien een unieke ring, een sieraad dat zorgvuldig met de hand is vervaardigd. Uw zilveren ringen zijn daardoor net zo speciaal als de band of het moment dat u ermee wilt vieren. U heeft bij ons keus uit kwalitatieve ringen tegen scherpe prijzen. De zilveren ringen zijn tevens van een uitzonderlijk hoge klasse en u krijgt altijd een certificaat van echtheid. Door het document weet u zeker dat u een ring van hoogwaardige kwaliteit in uw bezit heeft.

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit klassiek-stijlvol en modern-stijlvol. Wij graveren de trouwringen gratis, u kunt hiervoor kiezen uit drie lettertypes. Op de trouwringen zit tevens een garantie van twee jaar. Naast Gouden ringen en zilveren ringen biedt Amexxi ook: Stalen ringen, Titanium ringen, Palladium ringen en Platina ringen.

Nieuwsgiering geworden?

Wilt u meer weten over de zilveren ringen van Amexxi, Vriendschapsringen of de Goedkope trouwringen? U kunt ons met al uw vragen bereiken via onze klantenservice op werkdagen van 10 tot 18 uur op (053) 7370290 of mail uw vraag naar: info@amexxi.nl.

Let op: omdat het hier om producten op maat en graveringen gaat, kunt u geen aanspraak maken op het standaard herroepingsrecht van 14 dagen. Meer informatie hierover vindt u onder onze Algemene voorwaarden op deze website.